top of page
  • Foto van schrijverVBG BURGUM

Kerst bij VBG Burgum


Kerst staat voor de deur. Een prachtige gelegenheid om samen stil te staan bij het wonder dat God mens werd. We hopen dat jij er bij bent op zondag 24 december. We beginnen die avond met een maaltijd, deze is toegankelijk voor iedereen en begint rond 17.00. Wil je graag aanschuiven? Geef je dan even op: cobiewiersma68@hotmail.com.


Na de maaltijd vieren we samen een traditionele kerstdienst met veel liederen, een verhaal voor de kinderen en een korte overdenking: Een ideale gelegenheid om iemand mee te nemen. De dienst start om 19.30 en zal rond 20.30 afgelopen zijn.


Op kerstochtend, 25 december, zullen we gezamenlijk met de Baptisten in Noardburgum kerst vieren. We zijn blij en dankbaar voor het warme contact met onze broeders & zusters in 'Noard' en vinden het een voorrecht om deze ochtend samen op te trekken. Locatie is De Pleinkerk, Zevenhuisterweg 39, Noardburgum

Rond 09.30 word je welkom geheten met wat lekkers in de foyer en zullen tieners uit onze gemeente een aantal liederen spelen. Tjerk Bosscher, voorganger uit Noardburgum, zal het Woord met ons openen. Daarnaast staat er nog veel meer leuks op het programma die ochtend. We hopen dat je, met ons, niet alleen de verbondheid met God, maar ook die met broers en zussen even verderop wil vieren en beleven. 

We wensen je fijne feestdagen en hopen je op beide momenten te treffenComments


bottom of page